Webrefel Fel a webre!
mehet

Iphone alkalmazás fejlesztés

Iphone okostelefonra keres célalkalmazást? Van egy jó ötlete, amit lefejlesztetne?
Csapatunk iOS és webes alkalmazások fejlesztését egyaránt vállalja.
Több alkalmazást fejlesztettünk erre a platformra, próbálja ki ingyenes domain kereső, domain megrendelő iPhone alkalmazásunkat, amellyel nemcsak domain nevet, tárhelyet lehet rendelni, de a Cpanel tárhely kezelése is megoldott.

Domain név kereső

Az alkalmazás segítségével gyorsan a mindig kéznél lévő telefonról, pár "kattintással" ellenőrizhető, hogy szabad-e a keresett, megvásárlásra kinézett domainnév. Ha megvan az információ, szabad a keresett domain név, a telefonról lehetőség van megrendelni a domain nevet, sőt ugyanitt a iphone alkalmazáson belül kiválasztható és megrendelhető a hozzá tartozó webtárhely is.
Megnézem

A Győrkőcfesztivál eseménynaptára

Cégünk készítette el a 2011-ben megrendezett Győrkőcfesztivál iPhone alapú eseménynaptárát. A programfüzet tartalmazza az előadókat, helyszíneket, bemutatkozó leírásokat, valamint lehetőséget kínál egy saját programfüzet összeállítására.
Megnézem

Autóipari hibakódkereső

Az X-Meditor Kft. Járműipari divíziójának megbízásából készítettünk el egy hibakódkereső alkalmazást. Az iphone telefonokon bármikor elindítható alkalmazással a hibakódokat begépelve a hiba részletes magyarázatához jutunk.
Megnézem

Szeretne bővebb információt szolgáltatásunkról?

Friss híreink

Domain megrendelés